Főoldal · Kapcsolat 05. Mrcius 2021
  Az alaptvny clja
  Szervezeti felpts
  Hreink
  Aktulis plyzatok
  Sajtszereplseink
  Magyar Fiatalokrt Dj
  Plyzati tmutat
  Kpgalria
  Linkek, hivatkozsok
  Kapcsolatfelvtel
  Tmogatk
Das Ziel der Stiftung
Unser Ziel ist: die Untersttzung ausserhalb der ungarischen Grenzen lebenden jungen Ungarn, die ihre ungarischen Wurzeln noch pflegen.

Weiter >>>
The aim of the Foundation
Our aim is to financially support (using both the Foundation's and individuals' financial means) the maintenance of the cultural, scientific and educational relations between the youth living beyond the frontiers and the mother country.

More >>>

Tovbbi mdiaszereplseinket megtekintheti honlapunk "Sajtszereplseink" szekcijban.
TMOGATINK


Paksi Atomerőmű


Hegyvidki nkormnyzat


Krter Mhely


Budapest Bank


Computer Dienstleistungen Bern, Svjc


Patricius Borhz


www.miegyutt.hu
http://www.facebook.com/miegyutt

Kpes beszmol a vajdasgi Zobnaticn most zajl IV. Magyar Ifjsgi Tallkozrl
s annyi balszerencse kzt, Oly sok viszj utn, Megfogyva br, de trve nem,
l nemzet e hazn. (Vrmarty Mihly: Szzat- rszlet)


Tmogatink: Brcz Jzsef, Svjc; Ttrai va, Svjc; Genfi Magyar Egyeslet, Svjci Magyar Egyesletek Szvetsge, Petfi Kultrlis Egyeslet, Venice-Florida, Vajdasgi Magyar Szvetsg, Illys Kzalaptvny, Gyermek-, Ifjsgi s Sportminisztrium, Hatron Tli Magyarok Hivatala, Topolya nkormnyzata, Szabadka nkormnyzata, Zenta nkormnyzata, Magyar Nemzeti Tancs, Vajdasgi Magyar Szvetsg, Szabadkai dikotthon, Tippnet internet, Funero virgzlet.


A Vajdasgi Magyar Ifjsg s Magyar Fiatalok Hatrok Nlkl Alaptvny (Magyarorszg) kzs szervezsben 2004. jlius 17- 24. kztt kerlt sor a IV. Magyar Ifjsgi Talkozra.
A ma Eurpjban lni, magyar szvvel
Prolg

Ltjtuk feleim szmtkhel mik vogymuk?
(Halotti beszd s knyrgs, 11921195 kztt)


gy szlott a kzpkori magyar ima. Ez a nhny sz az els szfoszlnyok kzl val, mik magyar nyelven lerdtak.

s ma tnyleg krbenzhetnk. Ltjuk, mennyire sztszrdott a magyarsg a nagyvilgban.

Ahhoz, hogy ennek a sztszrdsnak ne csak ers gykerei, hanem mg ersebb hajtsai is legyenek, ers ntudatra, tgondolt, azonnali cselekvsekre, a magyarsg mindenekeltti polsra van szksg.

Ha krbenznk, valban lthatjuk, mik vagyunk, miv lettnk.
MEGHV
A Magyar Fiatalok Hatrok Nlkl Alaptvnys a Jogsz Szalon KzhasznEgyeslet 2003-10-22 -n szerdn 10 rakor a Kossuth Klubban, (1088 Budapest, Mzeum u. 7.) annak Dsztermben adja t 2003. vben a

MAGYAR FIATALOKRT DJ-at.

A djat tadja: Mdl Dalma asszony, Mdl Ferenc kztrsasgi elnk r felesge.

Kzremkdik: Kautzky Armand sznmvsz.

A Magyar Fiatalok Hatrok Nlkl Alaptvny Kuratriuma a DJ-jal elismerni kvnja a nagyvilgban sztszrdott magyar fiatalsgrt tevkenyen rszt vllalk munkjt.

Minden rdekldt szeretettel ltunk!
Budapest, 2003-10-16.

A Magyar Fiatalok Hatrok Nlkl Alaptvny

Kuratriuma
Bartal Tmea sajtfnk
sszefoglal a III. Magyar Ifjsgi Tbor uttallkozjrl
A hosszas elkszletek utn 2003. oktber 4-n dlutn kerlt megrendezsre a III. Magyar Ifjsgi Tbor uttallkozja. A rendezvny helysznl a Budapest XII. kerletben tallhat Jkai Klubbot vlasztottk a szervezk. Az emeleten tallhat terembl pratlan kilts nylott a krnyez budai hegyekre, ami megknnytette a varzslatos erdlyi tj felidzst. (Idn ugyanis a Krptok cscskben meghzd szkely falu, Illyefalva vrbstyi adtak otthont az vente megrendezsre kerl Magyar Ifjsgi Tbornak.)A vrakozsokat fellmlva, igen sokan vettek rszt a tallkozn, s nagy rmnkre szolglt, hogy nemcsak az anyaorszgbl, hanem Erdlybl s Nmetorszgbl is rkeztek volt tborozk. St, olyanok is kivncsiak voltak a tbori lmnyekre, akik ugyan nem tudtak rszt venni a nyri ton, de a jvben szeretnnek rsztvevknt vagy szervezknt kapcsolatba kerlni az alaptvnnyal. Az rkezst kveten az alaptvny kuratriumnak kt tagja, dr. Nagy Lszl s Harmati Istvn mondta el ksznt beszdt, majd Gyimesi gnes, az Alaptvny Tancsad Testletnek tagja felolvasta Bajzat Olivr, az Alaptvny alaptjnak az uttallkoz alkalmbl rt levelt. Ezt kveten mr valban az lmnyek felidzse, az erdlyi fnykpek nzegetse s a jv tervezgetse tlttte ki az estt.

A szervezk szvbl remlik, hogy a jelenlvk jl reztk magukat a rendezvnyen, s szvesen gondolnak vissza az egytt tlttt estre! Szeretettel vrjuk ket s minden rdekldt a jv vi, Vajdasgban megrendezsre kerl nyri tborunkon!

dvzlettel: Gyimesi gnes s Varga Eszter
Az MFHN Alaptvny Tancsad Testletnek tagjai
II. Magyar Ifjsgi Tbor - Felvidk
A Magyar Fiatalok Hatrok Nlkl Alaptvny, a Magyar Ifjsgi Kzssg (Felvidk) s a Hatrokon Tli Magyarsgrt Alaptvny (Magyarorszg, Pcs) 2002. jlius 11-18. kztt megszervezte a II. Magyar Ifjsgi Tbort Felvidken.

A Losonchoz kzeli Tugri-vlgy Chata Polana nev dljben mintegy 50 magyar fiatal gylt ssze Svjcbl, Svdorszgbl, Nmetorszgbl, Erdlybl, Vajdasgbl, Felvidkrl s Magyarorszgrl.A II. Magyar Ifjsgi Tbor fvdnki szerept dr. Jnosi Gyrgy, a Magyar Kztrsasg Gyermek-, Ifjsgi s Sportminisztere, valamint Csky Pl , a Szlovk Kztrsasg miniszterelnk helyettese tltttk be.
Magyar fiatalok tborozsa a Magyarok Vilgparkjban
Nem csupn pusztba kilt sz marad...

A Magyar Fiatalok Hatrok Nlkl Alaptvny s az Ifjsgi Demokrata Frum szervezsben idn, nyron - jlius 14-21 kztt - kerlt megrendezsre a Nemzetkzi Magyar Ifjsgi Tallkoz .

A rendezvny fvdnke: Dr. Deutsch Tams ifjsgi s sportminiszter volt.A tbor megszervezse Petrs Dicu Rbertet dicsri, aki minden elkvetett annak rdekben, hogy a vilg minden tjrl sszejtt fiatalok szmra emlkezetes legyen az egytt tlttt id. A kzel 60 magyar fiatal olyan tvoli orszgokbl is rkezett, mint Kanada, India s Ausztrlia, de szp szmmal jnnek Eurpa orszgaibl, Svjcbl, Hollandibl, Svdorszgbl. A Krpt-medencei magyarok kzl a legtbben Erdlybl s a Vajdasgbl jttek, hogy a hazai fiatalokkal s a mai Magyarorszggal megismerkedjenek.
Beszmol a NEMZETKZI IFJSSGI TBOR 2000. augusztus 31-szeptember 5. Stockholm/Tngagrde, Svdorszg
A Svdorszgi Magyar Ifjak Trsasga (SOMIT), az 1996-os nemzetkzi tborhoz hasonl ifjsgi tbort szervezett. Ennek oka fkpp az volt, hogy 1997-ben megalakult a Magyar Ifjak Vilgfruma (MIV), mint a Magyarok Vilgszvetsge (MVSZ) utnptl csapata, illetve 1999-ben a Magyar Ifjsgi Konferencia (MIK), mely az Ifjsgi s Sportminisztrium tkmogatsval jtt ltre. Meghvottaink teht elssorban a MIK s a MIV soraibl kerltek ki.


Oldal: 9 / 9 << < 6 7 8 9
KLDETSNK:
..Sajt, valamint az alaptvnyhoz csatlakozk anyagi erejvel tmogatni a hatron tl lő magyar fiatalok anyaorszggal val kulturlis, tudomnyos, oktatsi, nevelsi terleten trtnő kapcsolattartst, amelyet Magyarorszgon, vagy a magyar fiatalok rdekben klfldn fejtenek ki...
Rszlet az Alapt Okiratbl

Csatlakozz hozznk a Facebook-on

MFHN Alaptvny a Facebook-on
Kzhasznsgi jelentsek
nknteseket keresnk
Ha...
  • rmmel veszel rszt Krpt-medencei programokban
  • szvesen szervezel ifjsgi rendezvnyeket
  • nem riadsz vissza a plyzatrstl
  • s a paprmunka sem tntort el
Alaptvnyunk vrja jelentkezsed az mfhn@mfhnalap.org email cmen!