FELHVS
rta: Attila Dtum: 18. szeptember 2014
A Magyar Fiatalok Hatrok Nlkl Alaptvny 2003. mrcius 15-i alrssal alaptotta meg a Magyar Fiatalokrt Djat, mely odatlsnek feltteleit a kvetkezőkben hatrozta meg:

A Kuratrium dntse rtelmben a Magyar Fiatalokrt Dj 2014. vi kirsnak jelmondata:

Nem msra hasznl eleink tndklse neknk, hanem hogy gő szvtneknl, fnyes fklynl futjuk a mi letnk plyjt, nem lehetnk sttben, sem mi, sem az mi cselekedeteink; ha jl viseljk magunkat, azoknak fnyessgnl mindjrt minden ember meglt: ha rosszul, gy sem kerlhetjk ujjal val rnk mutatst.

(Zrnyi Mikls)

Ajnlsok 2014-ben, a DJ Stattuma feltteleinek megfelelően, Magyarorszgon lő, vagy magyarorszgi szkhelyű, termszetes vagy jogi szemlyt illetnek meg, aki a magyarsg szolglatban vgzett tevkenysgrt elismerst rdemel.

  1. A 2 djazott kzl, minden alkalommal egy magyar fiatalra, (max. 35 ves) s egy msik mr komoly mlttal, munkssggal rendelkez, tapasztalt, elismert termszetes, vagy jogi szemly, illetve jogi szemlyisggel nem br trsasgra lehet jellst tenni.

  2. A djat alapt okirat, s ezen kirs alapjn a MAGYAR FIATALOK HATROK NLKL ALAPTVNY internetes, vagy postai cmre (mfhn@mfhnalap.org, 1126 Budapest, Bszrmnyi t 28.) 2014. december 15-ig lehet jellő szavazatokat leadni az egsz vilgbl a djra.

  3. A szavazatokat kellő indoklssal kell elltni. A dj odatlsre javaslatot lehet tenni gppel rt, maximum 1db A/4-es oldal terjedelemben, azrt, hogy a berkezett szavazatok alapjn a djat odatlő Kuratrium teljes bizonyossggal tudjon dnteni az odatls helyessgről.

  4. A berkezett jellsek alapjn a Djat odatlő Kuratrium 2015. v februr 15. napjig meghozza dntst, s a djazottakat rsban rtesti a dj tvtelnek mdjrl.

A dj tadsa minden vben nneplyes keretek kztt, konferencival egybektve zajlik le.

Mindenkit megkrnk, tegye meg ajnl javaslatt a 2014. v djazottjra!

Teljes hr